Servicii ATM

ATM


Gama completa de servicii

Sprijinim functionarea optima a retelei dumneavoastra de ATM-uri asigurand imbunatatirea disponibilitatii terminalelor pentru un volum optim de tranzactii, precum si reducerea riscurilor in cadrul operatiunilor de realimentare cu numerar efectuate pentru aceste terminale. Monitorizam stocurile de numerar, performantele tehnice ale ATM-urilor si realizam service pentru o gama variata de echipamente, oferindu-va astfel posibilitatea de a asigura accesul continuu, clientilor dumneavoastra, la numerar.

Servicii de monitorizare cash pentru ATM, ASV si terminale Self Service (plati servicii):

  • Alimentarea si golirea numerarului din casetelor ATM;
  • Procesarea numerarului de retur din casetele ATM si terminalele Self Service (plati servicii);
  • Raportare on-line a datelor rezultate in urma procesarii numerarului;

Servicii de intretinere tehnica ATM\POS\ASV si terminale Self Service (plati servicii):

  • Interventii FLM (First Level Maintenance) –   efectuate de tehnicienii Cashnet, inlocuirea consumabilelor, eliminarea blocajelor de bancnote, deblocarea cardurilor capturate gestionarea problemelor de comunicatie ale ATM\POS\ASV si terminalelor Self Service;
  • Asistenta la SLM (Second Level Maintenance) – interventii de insotire a tehnicienilor firmelor de service ATM\ASV;
  • Interventii SLM (Second Level Maintenance) – interventii tehnice pentru reparatiile care necesita inlocuirea de subansambluri la terminale Self Service (plati servicii) si POS efectutate de tehnicienii Cashnet;

Servicii de administrare totala a ATM-urilor

La solicitarea clientilor oferim servicii complete de administrare a terminalelor ce inglobeaza atat serviciile de monitorizare cash cat si cele de intretinere tehnica.

Aceste servicii sunt disponibile 24/7 cu un timp de reactie foarte rapid. Comenzile pentru serviciile enumerate pot fi lansate cu usurinta si urmarite in timp real de dumneavoastra prin intermediul unei interfete Web securizate si accesibila 24/7.

Administram multiple tipuri de terminale:

Principalele tipuri de teminale pentru care Cashnet a furnizat servicii ATM sunt bancomate model KEBA, Wincor-Nixdorf, NCR, Diebold-Opteva, terminale ASV (Automat Schimb Valutar) model Hess si terminale Self Service Machine (plati servicii).