Procesare Valori

Procesare 2


Servicii complete de procesare

Cashnet va ofera avantajul unui serviciu rapid si eficient de numarare a valorilor: RON, valuta, tichete si de reconciliere a acestora.
Procesarea presupune numararea, identificarea bancnotelor, verificarea autenticitatii acestora, sortarea pe cupiuri, verificarea capacitatii de circulatie si clasificarea lor in functie de gradul de deteriorare si de uzura fizica.
Toate operatiunile sunt executate conform standardelor si reglementarilor Bancii Nationale a Romaniei.

Acces rapid la valori si la informatii

Beneficiati de o retea de centre de procesare strategic dezvoltata in asa fel incat va asiguram accesul rapid la valorile depozitate, precum si posibilitatea de a le distribui, in functie de nevoile dumenavoastra.
Suntem extrem de flexibili si receptivi la nevoile dumneavoastra, putem livra banii de care aveti nevoie in mod programat sau prompt (cu preaviz de 24 de ore).
Va punem la dispozitie accesul la un portal online securizat, ce va ofera maxima confidentialitate.
Toate operatiunile sunt evidentiate in aplicatia proprie, securizata, pe care o punem la dispozitia clientilor nostri cu user si parola. Informatiile sunt disponibile in timp real sub forma de rapoarte, de la introducerea comenzilor si pana la finalizarea operatiunilor, fie ele doar de transport sau servicii complete, oferindu-va in plus si posibilitatea importarii rapoartelor in formatele de care aveti nevoie.

Dotari moderne

Centrele de Procesare sunt dotate cu echipamente de ultima generatie pentru numararea si sortarea numerarului (hartie, polimer, monezi), pentru fisicat moneda, bandarea si banderolarea bancnotelor, toate avizate in conformitate cu standardele Bancii Nationale a Romaniei. Toate centrele de procesare Cashnet functioneaza pe baza unui sistem de Securitate integrat ce asigura securitatea maxima a valorilor atat pe timpul procesarii cat si pe timpul manipularii si depozitarii acestora.

Transparenta

Toate centrele CASHNET sunt monitorizate video cu aparatura moderna, pentru a beneficia de securitate totală la fiecare pas si transparenta operatiunilor.
Manipularea si numararea valorilor se realizeaza sub camere camere video ce ofera imagini clare si de detaliu.
Astfel putem pune la dispozitia clientilor nostri imagini video care sa acopere tot parcursul valorilor iar orice diferente in numerarul pe care ni-l furnizati sunt rapid identificate si rezolvate, facilitand reconcilierea pe operatiune, pe zi.