Transport Valori

CIT

Siguranta deplina

Serviciul nostru de transport valori va ofera deplina siguranta indiferent de natura valorilor transportate.
Colectarea si remiterea valorilor, in vederea transportului, se efectueaza folosind terminale PDA (Personal Digital Assistant) si sisteme Android, asigurand astfel, un control deplin asupra valorii transportului dumneavoastra.

Minimizam riscul

Transportul se efectueaza cu autoblindate amenajate la standardele Uniunii Europene, in conformitate cu legislatia romana si cu cerintele organelor de Politie. Flota noastra de blindate are nivel de blindaj FB4 si FB4+, toate autoblindate fiind echipate cu sistem de inchidere si dechidere interconditionata a usilor,  buton de panica si statii RER.
Pe tot traseul masinile sunt monitorizate prin sistem de supraveghere si alarmare GPS.

Oameni bine pregatiti

Intregul nostru personal este supus unui proces de recrutare strict ce include teste specifice personalului inarmat, avize psihologige si atestate de specialitate.
Agentii nostri de securitate, special recrutati si instruiti pentru a face fata situatiilor de criza, insotesc valorile pe tot parcursul acestora. Acest lucru creste siguranta angajatilor dumneavoastra, in acelasi timp minimizand riscul unui furt.

Retea nationala cu distribuire optimizata

Distribuirea centrelor si punctelor de lucru Cashnet, la nivel national, ne ofera un avantaj incontestabil ce ne permite colectarea si remiterea rapida a valorilor oriunde in tara, la tarife avantajoase.
Noi ne asumam intreaga responsabilitate pentru valorile colectate din momentul preluarii si pana in momentul remiterii.