Despre noi

Despre noi

MISSION


“To create value for our clients, the company and its shareholders, offering cash management services at a high level of transparency, flexibility and customer orientation.”

VISION


“Be the undisputed local reference in cash management services by understanding and anticipating our customers needs through a strong professional team of innovative people with highest standards of ethics and integrity.”

VALUES


cashnet valori


CINE SUNTEM?

Cashnet reprezinta puntea dintre o companie multinationala puternica si o firma locala flexibila. Suntem o firma suficient de mare, cu o expertiza incontestabila, pregatita sa preia in mod prompt si simultan solicitari dintre cele mai complexe, in acelasi timp suficient de flexibili pentru a fi disponibili la toate nevoile clientilor nostri dar si devotati in a dezvolta in permanenta solutii viabile.

Serviciile noastre integrate de cash management au fost proiectate pentru a va oferi control deplin asupra valorilor pe tot traseul acestora. Scopul nostru este sa oferim clientilor nostri servicii care sa le permita sa-si imbunatateasca avantajul competitiv, cresterea lor insemnand si cresterea noastra.

CASHNET S.A. opereaza in baza licentei 1533/ P/04.02.2010 reinnoita sub numarul 344819/11.01.2013 emisa de Ministerul Administratiei si Internelor, Inspectoratul General al Politiei Romane, Directia de Ordine Publica, conform Legii nr. 333/2003.

Detinem proceduri stricte de control a calitatii in fiecare etapa a activitatii, precum si urmatoarele certificate de calitate:

  • SR EN ISO 9001:2008 Quality Management SystemSR
  • OHSAS 18001:2008 Occupational Health and Safety Management System
  • SR EN ISO 14001:2005 Environmental Management System
  • SR ISO / IEC 27001:2006/ ISO / IEC27001:2005 Information Security Management System
AVANTAJELE OFERITE CLIENTILOR
• Transferul responsabilitatii in grija unei companii specializate;
• Accesul la servicii non stop 7/7, 24h/24h;
• Rapoarte detaliate fara costuri suplimentare;
• Cel mai bun raport calitate-pret;
• Castigati resurse interne disponibile pentru activitati de baza;
• Reducerea efectiva a costurilor cu aceste servicii;
• Controlul costurilor operationale;
• Beneficiati de solutii complete, specializate si profesioniste;
• Conformitatea permanenta cu legislatia in vigoare;

ISTORIC

Compania a fost infiintata in 2009 sub denumirea Konsalnet Security, fiind parte a grupului Konsalnet Holding Polonia si reprezentanta locala a acesteia in Romania. In februarie 2015 in urma schimbarii structurii actionariatului, Konsalnet Security a devenit Cashnet. Cu investitii majore in infrastructura si oameni compania a devenit rapid unul dintre pionii dominanti in piata de Cash Management, fiind astazi cel de-al treilea mare operator privat de procesare cash. Nevoile clientilor nostri si dorinta de a fi un partener de incredere, sunt cele care ne guverneaza afacerea. Compania noastra fiind cladita pe integritate, incredere si siguranta, ne-am luat angajamentul de a ne plia cat mai bine pe nevoile clientilor, de a oferi servicii prompte si sigure si de a imbunatati in mod continuu toate aspectele serviciilor noastre. Suntem o companie in plina ascensiune ceea ce nu poate fi decat o garantie a faptului ca suntem la nivelul asteptarilor clientilor nostri.